Tim Kabel proslavio 15 godina


Tim Kabel, vodeći distributer kabela i vodiča u Hrvatskoj i regiji, u četvrtak, 12. 11., svečano je obilježio 15 godina rada. Kristalna dvorana hotela The Westin Zagreb bila je mjesto okupljanja za više od 300 uzvanika iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Crne Gore, Austrije, Njemačke, Italije, Češke, Turske , Mađarske i SAD-a, a među njima i poznate osobe iz gospodarstva te javnog i društvenog života. Svečanost je, osim zabavnog, imala promotivni, ali i humanitarni karakter. Tako je Hrvatskoj zajednici bračnih susreta i Katoličkom društvu 'Kristofori' uručena donacija od 75.000 kuna pojedinačno.a.jpg b.jpg c.jpg

Početak proslave obilježio je pozdravni govor direktora Ivana Topčića. U predstavljanju novog Tim Kabelovog kataloga kabela i vodiča, zamjenik glavnog direktora, Matija Topčić, napomenuo je: „Ovaj katalog je jedinstveni proizvod, potpuno prilagođen zahtjevima i potrebama hrvatskog tržišta.“ Katalog na kojem se radilo nekoliko godina u potpunosti je proizvod Tim Kabelovog tima, a posebne zasluge idu inženjerki elektrotehnike Renati Jelušić.

„Uneseni podaci vrlo su opširni i sigurno će biti od pomoći svakome, a pogotovo projektantima u svojim uredima jer su prvi put u jednom materijalu obuhvaćeni gotovo svi tipovi kabela koji se koriste na našim područjima“, istaknuo je Matija Topčić.

U bogatom programu koji je slijedio sudjelovali su tradicionalno dobar Miroslav Škoro; izvrsni Daddy Cool band; Željka Marinović, koja je izvedbom pjesme „U ime ljubavi“ najavila uručenje donacija; artistička skupina Triko, koja je sve prisutne iznenadila svojim originalnim nastupom; glumci Mila Elegović i Tarik Filipović, koji su po scenariju i uz režiju Gorana Kulenovića izveli predstavu koja je nasmijala sve nazočne. Voditelj svečanosti bio je svima dobro poznati Mirko Fodor.

Ovim putem želimo zahvaliti svim poslovnim partnerima i prijateljima koji su uveličali proslavu svojim dolaskom.

Više slika možete pogledati u našoj fotogaleriji .