Stručna edukacija Lappovog asortimana

Lapp KabelPolitika upravljanja ljudskim potencijalima u našoj firmi ostvaruje se uz visok stupanj socijalne osjetljivosti  za potrebe radnika, kao i sustavnim ulaganjem u različite vidove školovanja djelatnika te stručnog i osobnog usavršavanja. Upravo su na jednom takvom, u tvrtci Lapp Kabel,  bili naši zaposlenici Dorijan, Mato i Marko.

Tvrtka Lapp Kabel, čiji smo ekskluzivni zastupnici, organizirala je stručan edukacijski seminar kojem je prisustvovalo 40-ak prodajnih predstavnika iz čak 17 zemalja. Cilj edukacije bio je povećati nivo znanja o proizvodu visoke kvalitete, uvesti standarde u svakodnevnu praksu i osvježenje stečenog znanja.

Dodatna jačina brenda očituje se i u ozbiljnom i kompletnom pristupu koji kompetenciju zaposlenika i prodajnih predstavnika baziraju na kontinuiranoj edukaciji, obučavanju, vještinama i iskustvu. Samim time dio seminara bilo je i testiranje i evaluaciju podataka.

Ono što nas veseli jest podatak da su naši zaposlenici uspješno položili sve testove, dobili stručne certifikate  i vratili se puni dojmova i spremni da prenesu stečena znanja kolegama, kao i na potencijalne kupce koji će upotrebljavati te kabele, ali i kabelski pribor kao što su razne uvodnice, konektori i sva ostala potrebna oprema izuzetno visoke kvalitete.

Tvrtka Lapp Kabel također proizvodi kabele i vodiče za različite industrije i tržišta: mehaničko i sistemsko inženjerstvo, automobilsku industriju, tehniku MSR, elektroinstalacije, inženjering i EDC. Uz lager od preko 40.000 standardnih proizvoda, tvrtka Lapp Kabel kroz odjel razvoja također razvija i proizvodi brojne kabele po specifikacijama kupca, te kao proizvođač koji nudi cjelovita rješenja za gotovo sve sustave daje dodatnu vrijednost svojim proizvodima.

Sigurni smo da će Lappovi kabeli i brendovi Lappa kao što su Öleflex, Unitronic, Skintop i ostali biti prepoznati kao vrhunski proizvod visoke kvalitete, i kao takvi osvojiti naše tržište.

Unitronic

Više informacija o Lapp Kabel brendovima možete pogledati ovdje .