Tim Kabel Open 2012

Teniski turnir Tim Kabel Open 2012. polako postaje nezaobilazno druženje svih naših poslovnih partnera i prijatelja kojima je tenis dio života.

Naše subotnje druženje pratilo je prekrasno vrijeme, a odaziv teniskih obožavatelja bio je velik. Ovogodišnji turnir održan je na terenima TC Iva Majoli na Cmroku, nesumnjivo jednom od najboljih centara u državi.

Tim Kabel Open 2012 Tim Kabel Open 2012 Tim Kabel Open 2012 Nakon početnih kvalifikacija igrači su se podijelili u dvije jakosne skupine, i obje su se razigravale do finala. Ekipa naše tvrtke ove je godine imala petero članova, koji su svoj put na turniru završili u četvrtfinalu. Ipak, obećali su sljedeće godine doći barem do polufinala. Na ovogodišnjem je turniru pobijedio kolega Mario Sloup iz tvrtke Elektrocentar Petek iz Ivanić Grada, a drugo je mjesto osvojio Thomas Pandžić iz tvrtke Alles iz Požege.

Da bismo umirili one koji imaju preveliku volju za ionako premalen reket, imali smo i drugu skupinu, u kojoj je pobijedio kolega Mario Martinec iz tvrtke Retel iz Zagreba.

Nakon glavnoga sportskog dijela, odmor smo potražili u delicijama svoje gurmanske ponude i domaćeg roštilja kojeg su pripremili naši zaposlenici, te u veselim zvucima mladoga tamburaškog sastava Svita koji je nazočne zabavljao cijelu večer.

Vidimo se i sljedeće godine.

Više slika možete pogledati u našoj foto-galeriji.