Tim Kabel Open 2013

Treću godinu zaredom organizirali smo Tim Kabel Open koji je održan 18. 5. 2013.na terenima TC-a Iva Majoli. Sunčano vrijeme i ugodni ambijent okružen zelenilom ostavljali su dojam da smo pobjegli daleko izvan grada pa je to bio idealan dan za ugodno druženje i uživanje u bijelom sportu.

Na terenima su snage odmjerili zaposlenici Tim Kabela i naši poslovni partneri. Susreti su počeli u 9.30 i trajali do večernjih sati. U stankama su se igrači krijepili domaćim specijalitetima, pršutom i roštiljem kako ne bi ostali bez snage koja im je bila potrebna za nastavak turnira.

Tim Kabel Open 2013 Tim Kabel Open 2013 Tim Kabel Open 2013 Finalni susret u kojem su sudjelovali Marin Dugandžić i Mislav Crnogorac bio je ravan finalu Roland Garrosa. Iako već vidno iscrpljeni srčano su se borili za pobjedu te je na kraju naš Rafael Nadal postao Mislav Crnogorac iz Emersona.

Druženje smo nastavili uz tamburaše, ukusnu hranu i poneku kapljicu. Dobar štimung potrajao je do kasnih večernjih sati tako da smo u veselim tonovima završili svoje subotnje druženje.

Zahvaljujemo svim gostima i igračima te vas očekujemo i 2014.!

Više slika možete pogledati u našoj foto-galeriji .