Godišnja proslava 2016.

Tim Kabel proslavio je još jednu uspješnu poslovnu godinu. Ovaj smo put otišli u Slavoniju, u posjet Osijeku i Đakovu.

Uz sunce i hladan vjetar obišli smo Osijek odjeven u adventsko ruho. Obilazak smo počeli s kon-katedralom, a nastavili s Osječkom Tvrđom te pričama i legendama o njezinoj gradnji i gradnji drvenog mosta preko Drave. Ukrasi i božićni tramvaj, štandovi puni domaćih poslastica i rukotvorina, ulice pune ljudi u dobrom raspoloženju, sve je povećavalo naš slavljenički duh.

Godišnja proslava 2016.Godišnja proslava 2016.Godišnja proslava 2016.

Svečana večera bila je, tradicionalno, zahvala za godinu na uzmaku te najava planova za nadolazeću godinu. Uprava je zahvalila svim djelatnicima na trudu i radu cijele godine, a djelatnici upravi na još jednoj godini uspješnog vođenja. Kada je službeni dio završen, nastavio se neslužbeni dio začinjen dobrom hranom, ponekom kapljicom i plesom do kasnih noćnih sati.

Prvi susret s Đakovom bio je na državnoj ergeli na Ivandvoru. Konji na slobodi očarali su nas sve, potpuno smo zaboravili na nedostatak sna i umor. Rado su prišli i pustili nas da ih pomazimo i uživamo u njihovoj ljepoti.

Đakovačku katedralu posjetili smo na kraju izleta. Veličanstvena i dojmljiva, svojom je ljepotom savršeno zaokružila zajednički slavljenički vikend Timovaca.

Više slika možete pogledati u našoj foto-galeriji .