Instalacijski kabel premium kvalitete!

Tim Kabel ekskluzivno predstavlja jedinstveni kabel na hrvatskom tržištu.

NKT Instal Plus jedinstveni je kabel koji implementira identifikaciju prema boji za instalacijske kabele, što omogućava brzo razlikovanje dvaju osnovnih presjeka.

nym_nkt_instal.png

Ovakav način označavanja kabela omogućava lakšu i bržu manipulaciju i prepoznavanje na policama u trgovini, trgovačkom centru ili skladištu s elektromaterijalom, a instalaterima olakšava ugradnju na gradilištima.

3x1_5.jpg 3x2_5.jpg
Plavom bojom označen je proizvod NKT Instal PLUS (N)YM 300/500 u presjeku 3x1,5 mm² Zelenom bojom označen je proizvod NKT Instal PLUS (N)YM 300/500 u presjeku 3x2,5 mm²

Neke od osnovnih prednosti označavanja kabela bojom:

  1. Prepoznavanje dviju najčešće korištenih konstrukcija instalacijskog kabela sada je moguće izdaleka, znatno jasnije nego prije. Otpakirani kabel može se prepoznati jednostavnije i brže prema traci u boji otisnutoj na plaštu kabela; nije potrebno pokušavati pročitati često slabe i nejasno otisnute ispise na plaštu kabela.
  2. Kod već gotove instalacije u kabelskim ormarima i na policama vrlo pregledno i jasno mogu se razdvojiti kabeli namijenjeni napajanju utičnica i, npr., rasvjete.
  3. U zamračenim prostorijama olakšano je prepoznavanje konstrukcije kabela, kod otvorenih i zatvorenih pakovanja.
  4. Ambalaža je označena plavom i zelenom bojom, pa se kabeli ne mogu zamijeniti, i olakšan je posao djelatnicima i kup cima u trgovini, skladištima i instalaterima na gradilištima.
  5. Odabirom NKT Instal+ kabela sigurni ste da koristite originalni, najkvalitetniji instalacijski kabel.

Minimalna temperatura za polaganje i manipulaciju: -20 °C
Norme: NKT 54.1 S2 ; DIN VDE 0250-204:2000
Normativne reference: NKT 54.1, EN 50525-1:2011
Sukladnost sa zakonodavstvom EU-a: LVD (Niskonaponska direktiva 2014/35/EU), REACH, RoHS


 

Postavljanje novog standarda za instalacijske kabele.

NKT Instal PLUS.pdf 2328.09 Kb