Tradicionalno okupljanje Tim kabela

1.jpgNakon Zadra, i ove godine tradicionalno okupljanje svih zaposlenika i njihovih bližnjih nastavljeno je u dobrom raspoloženju unatoč teškoj poslovnoj godini. Time smo htjeli naglasiti važnost takvih druženja jer su upravo ona ta koja daju jedan pozitivan impuls svima i pokazatelj su stabilnosti firme te jačaju povjerenje u prosperitetnu budućnost. Dnevni raspored koji su činili izleti na otočić Košljun, špilju Biserujku, akvarij u Baškoj, Jurandvor i Vrbnik dali su nam priliku da uživamo u spoju mora, kršne otočne zemlje, bogate povijesne baštine i kulture. Iako se nekima činilo da zbog bure nećemo uspjeti prijeći Krški most, timkabelovci su i u toj situaciji pokazali zajedništvo i timski duh te su i uz nalete bure (naravno, onaj muški dio) sve stvari prebacili u drugi niži autobus kako bi mogli doći do odredišta – Hotela Malin u Malinskoj. Nismo zaobišli ni našu uvijek napetu tombolu i podjelu božićnica kao glavne sadržaje svečane večere. 


No najbolje da pitamo jednog supruga naše zaposlenice kakvi su mu dojmovi nakon ovog trodnevnog druženja.

2.jpgTim Kabel: Jasmine, s obzirom na to da ste prvi put s nama, recite nam kakvi su vam dojmovi s ovog našeg druženja?

Jasmin: Moram priznati da sam ugodno iznenađen sa sveukupnim sadržajem i ugodnom atmosferom. Svidjela mi se edukacijska dimenzija u vidu posjeta samostana na otoku Košljunu i crkvi koja je izvorno nalazište Bašćanske ploče. Isto tako drago mi je bilo, tijekom svečane večeri, vidjeti koliku važnost vlasnici tvrtke daju svojim zaposlenicima te kako u svakom pogledu cijene njihov doprinos u ostvarenju poslovnih rezultata.
Također bi se kratko osvrnuo na tombolu, koja je ionako ugodnoj i lijepo organiziranoj svečanoj večeri dala jedan dodatni zabavni karakter.

Tim Kabel: Kako gledate na to da su na godišnjoj proslavi prisutni i supružnici naših zaposlenika?

Jasmin: U današnje vrijeme, poslovni tempo rada ne omogućava previše zajedničkog vremena koje bi supružnici ili parovi kvalitetno proveli zajedno, tako da ovaj spoj poslovno-privatnog druženja u potpunosti podržavam. Ovo je također i jedinstvena prilika da zaposlenici u neformalnom druženju upoznaju i drugu, privatnu stranu svojih kolega.

Tim Kabel: Koji biste detalj posebno izdvojili?

Jasmin: Možda će se nekom činiti čudno, no svojevrsnu simboliku „najboljeg tima“ pokazala je i situacija s autobusom i prebacivanjem kofera, gdje je „tim“ savršeno funkcionirao. A to je ono što se danas u poslovnom svijetu posebno cijeni i traži – timski rad, što osobno susrećem i u okruženju tvrtke gdje radim!

Više slika možete pogledati u našoj fotogaleriji.