Politika privatnosti tvrtke Tim Kabel d.o.o.

Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinaca (GDPR) u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka i Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) uređuje se zaštita osobnih podataka o fizič¬kim osobama te nadzor nad prikupljanjem, obradom i uporabom osobnih podataka u Republici Hrvatskoj. Svrha zaštite osobnih podataka jest zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i uporabi osobnih podataka.

„Osobni podaci” jesu svi podaci koji se odnose na pojedinca („ispitanik”) čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi; pojedinac čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito s pomoću identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator, ili s pomoću jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca.

„Obrada” znači svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim ili neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

GDPR

Voditelj obrade i zakonski okvir

Tim Kabel d.o.o., kao Voditelj obrade vaših podataka, poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Uredbe EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i ostalih propisa koji uređuju predmetno područje, a primjenjuju se u Republici Hrvatskoj.

Svrha prikupljanja osobnih podataka u tvrtki Tim Kabel d.o.o.

U kontaktu s vama možemo tražiti da s nama podijelite svoje osobne podatke u sljedeće svrhe:

  • spremanje vaših podataka za buduće interakcije i komunikaciju s tvrtkom Tim Kabel d.o.o.;
  • primanje informacija o uslugama i novostima u tvrtci Tim Kabel d.o.o. (newsletter).

 

Pri poslovanju s tvrtkom Tim Kabel d.o.o. u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, od vas ćemo zatražiti da podijelite svoje osobne podatke s nama u sljedeće svrhe:

  • odgovaranje na pitanja ili rješavanje zahtjeva za pružanje usluge;
  • komunikacija;
  • upravljanje odnosima s klijentima;
  • osiguravanje pristupa informacijama.

Osobni podaci koje Tim Kabel d.o.o. može prikupljati

Prilikom interakcije s tvrtkom Tim Kabel d.o.o. e-poštom ili na webu možemo zatražiti ili dobiti određene podatke, primjerice:

  • ime i prezime;
  • adresa e-pošte;
  • poslovni broj telefona/mobitela;
  • poslovna adresa;
  • naziv i adresa tvrtke za koju radite.

 

Kada s tvrtkom Tim Kabel d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, možemo prikupljati sljedeće podatke:

  • ime i prezime;
  • adresa e-pošte;
  • poslovni broj telefona/mobitela;
  • poslovna adresa;
  • naziv i adresa tvrtke za koju radite;
  • funkcija u tvrtki;
  • osobni detalji koji bi mogli biti važni za poslovni odnos, npr. vaše profesionalno iskustvo.

 

Općenito, vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe o kojima smo vas obavijestili. Nijedan navedeni osobni podatak Voditelj obrade ne smije neovlašteno uporabiti niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima u kojima to poseban zakon dopušta ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza.

Načini prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke s tvrtkom Tim Kabel d.o.o. možete podijeliti kroz:

  • komunikaciju s tvrtkom Tim Kabel d.o.o. (može biti vezano za uslugu, kroz upit ili zahtjev koji ste nam uputili);
  • komunikaciju s nekim od zaposlenika tvrtke Tim Kabel d.o.o. e-poštom, telefonom ili pisanim, odnosno usmenim putem;
  • naručivanje usluge;
  • predbilježbu na newsletter tvrtke Tim Kabel d.o.o.

 

Kada s tvrtkom Tim Kabel komunicirate u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, podaci se prikupljaju i:

  • sklapanjem ugovora o suradnji;
  • pružanjem usluga tvrtke Tim Kabel d.o.o.;
  • kroz komunikaciju s tvrtkom Tim Kabel d.o.o.;
  • razvijanjem partnerstva;
  • prilikom pristupa poslovnim prostorima tvrtke Tim Kabel d.o.o.;
  • sudjelovanjem na sajmovima, događajima ili promocijama.

 

Ako ne želite da se tvrtka Tim Kabel d.o.o. koristi osobnim podacima koje joj niste sami dali, to nam u bilo koje vrijeme možete javiti na adresu e-pošte Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Dijeljenje osobnih podataka s drugima

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s dobavljačima usluga, poslovnim partnerima i ostalim trećim stranama, sukladno primjenjivom zakonu.

Kada s tvrtkom Tim Kabel d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, tvrtka Tim Kabel d.o.o. mogla bi otkriti osobne podatke dostupne u izvješćima i drugim materijalima koji su ustupljeni vama i/ili vašoj tvrtki za potrebe suradnje s drugim poslovnim partnerom i/ili dobavljačem.

Ako nas zakon obvezuje da dobijemo vašu suglasnost ili iz nekog drugog razloga smatramo da je vaša suglasnost potrebna u određenim okolnostima, zatražit ćemo je prije dijeljenja vaših osobnih podataka.

Nakon što nam date svoje osobne podatke, moguće ih je ažurirati, mijenjati ili zatražiti njihovo brisanje poslavši e-mail na adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . Na isti način možete postaviti i druga pitanja koja se tiču privatnosti ili izložiti svoje pritužbe u vezi s narušavanjem privatnosti.

U komercijalnim porukama koje vam budemo slali moći ćete se odjaviti s popisa primatelja.

Vaše mogućnosti

Želimo vas bolje upoznati kako bismo vam mogli pružiti bolju uslugu, istovremeno poštujući vaš izbor vezano za način na koji se koristimo vašim osobnim podacima.

  • Pravo na brisanje - možete zatražiti brisanje svih svojih osobnih podataka za koje ste prethodno dali suglasnost za uporabu.
  • Opoziv privole - Vaše je pravo da u potpunosti ili djelomice, bez posljedica i objašnjenja odustanete od dane privole i zatražite prestanak aktivnosti obrade vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema vama. Opoziv možete podnijeti osobno, e-poštom ili poštom na adresu Savska cesta 103, 10360 Sesvete, ili e-poštom na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Pristup osobnim podacima

Tim Kabel, kao Voditelj obrade, provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za omogućavanje učinkovite primjene načela zaštite podataka, a obrađuju se samo osobni podaci koji su nužni za svaku posebnu svrhu obrade. Navedene mjere osiguravaju da obrada osobnih podataka bude dostupna ograničenom broju pojedinaca.

Opseg

Na web-stranicama tvrtke Tim Kabel d.o.o. možete pronaći veze na druga web-mjesta s korisnim informacijama. Takve web-stranice mogu djelovati neovisno o Tim Kabelu d.o.o. te mogu imati vlastite obavijesti o privatnosti, izjave ili pravila. Izričito preporučujemo da ih pregledate kako biste saznali kako bi se vaši osobni podaci mogli obrađivati vezano za ta web-mjesta jer nismo odgovorni za sadržaj web-mjesta koja ne posjeduje ili kojima ne upravlja tvrtka Tim Kabel d.o.o., kao ni za njihovu uporabu ili prakse privatnosti.

Napominjemo da prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje nam povjerite od gubitka, zlouporabe ili neovlaštenog pristupa.

Molimo vas da pozorno pročitate ovaj dokument kako biste se upoznali s uvjetima i davanjem privole o uporabi vaših osobnih podataka tvrtki Tim Kabel d.o.o., kao Voditelju obrade osobnih podataka.


Tim Kabel Aktualno

TK Open 2018.

TK Open 2018Održan osmi teniski turnir TK Open.

Opširnije...

Uspješno završen EU projekt

Europska Unija, Zajedno do fondova EU Tim Kabel uspješno je završio projekt u okviru natječaja Kompetentnost i razvoj MSP.

Opširnije...

Sajam MEE 2018.

Middle East Electricity 2018 Tim Kabel po sedmi izlagao na sajmu MEE u Dubaiju.

Opširnije...



TIM Kabel - O nama