Metal Prices - iPhone App

Metal Prices - iPhone App

U želji da osiguramo kontinuirano unaprjeđenje usluge našim klijentima i partnerima, razvili smo specijaliziranu aplikaciju „Metal Prices“ koja donosi detaljne informacije o trenutnim i povijesnim cijenama bakra i aluminija, dva najvažnija metala u kabelskoj industriji.

Informacije koje donosi ova jednostavna, ali moćna aplikacija od ključne su važnosti za sve profesionalce u kabelskoj industriji, bez obzira radi li se o proizvođačima kabela, distributerima, krajnjim korisnicima ili jednostavno osobama sa općim interesom za bakar i aluminij, odnosno njihove cijene i trendove.

Metal Prices - iPhone App


Kompatibilan sa iPhone, iPod touch i iPad.
Potreban je iOS 4.2 ili noviji.


Aplikacija Metal Prices preuzeta je više od 20000 puta u 97 zemalja svijeta od službene objave. Drago nam je da ste prepoznali njezine prednosti i vjerujemo da će vama i budućim korisnicima koristiti u svakodnevnom poslovanju.

TIM Kabel Aktualno

Obiteljski dan Tim Kabela 2014.

obiteljski_dan.jpgTim Kabel bio je domaćin obiteljima svojih zaposlenika.

Opširnije...

Sportski uspjesi naših zaposlenika

Sportski uspjesi naših zaposlenika Uspjesi naših zaposlenika uključuju pobjedu u utrci Xross, te osvajanje najviših vrhova Španjolske i Hrvatske.

Opširnije...

Tim Kabel Open 2014

Tim Kabel Open 2014Četvrtu godinu zaredom organizirali smo Tim Kabel Open koji je održan 24. 5. 2014. na terenima TC-a Majoli.

Opširnije...

Samo u ponudi Tim Kabela!

Tim Kabel je ekskluzivni zastupnik renomirane njemačke tvrtke Lapp Kabel za Hrvatsku.
LappKabel