Vizija, misija, vrijednosti

Vizija

Biti prvi, najbolji i najveći dobavljač kabela u regiji.

Misija

Visokom kvalitetom poslovanja, poštujući temeljne društvene i moralne vrijednosti, vodeći brigu o zadovoljstvu naših kupaca i zaposlenika, osigurati stalan razvitak tvrtke, vodeći pritom brigu o zaštiti okoliša.

Temeljne vrijednosti TIM Kabel-a

Vizija, misija, vrijednosti Naša usluga je uvijek na visokom nivou i u stalnom napretku. Svakog kupca i dobavljača poštujemo i uvažavamo te nastojimo izgraditi partnerski odnos. Odgovornim i brzim izvršavanjem preuzetih obveza održavamo povjerenje u nas kao pouzdanog i poželjnog partnera.

Njegujemo dobre međuljudske odnose u tvrtki temeljem kvalitetne i otvorene komunikacije. Cijenimo i tražimo iskrenost i poštenje, kako u odnosu s partnerima, tako i unutar tvrtke. U svakom trenutku smo prepoznatljivi kao ambiciozni i optimistični, vedri i veseli.

Cijenimo i potičemo samostalnost i inicijativu u radu, kreativnost i inovaciju, slobodu u odlučivanju i izražavanju. Očekujemo predanost i zauzetost za dobrobit tvrtke.

Naši napori su usmjereni i potrebama društvene zajednice. Obitelj je osnova društva, te stoga našu društvenu odgovornost izražavamo prvenstveno kroz brigu za obitelji zaposlenika. Uključeni smo u humanitarne akcije šire zajednice te se trudimo očuvati okoliš.


Prioriteti
TIM Kabela

  • vrhunska usluga
  • pouzdanost
  • otvorena komunikacija
  • društvena odgovornostTIM Kabel - O nama