Dobavljači, distribucije i zastupstva

Osim standardnih kabela u našoj ponudi, u mogućnosti smo vam ponuditi i asortiman kabela renomiranih svjetskih proizvođača, među kojima su:


General Cavi S.p.A, ITALIJA
General Cavi S.p.A
General Cavi je vodeći talijanski proizvođač kabela, osnovan 1984. Tvrtka ima četiri proizvodna pogona u Italiji i izvozi kabele širom svijeta. Kabeli iz tvornice Genal Cavi napravljeni su u skladu sa domaćim i inozemnim standardima.
Tim Kabel je započeo suradnju sa tvornicom Genaral Cavi 2005. godine i na zadovoljstvo kupaca kabeli su distribuirani domaćim i inozemnim kupcima.


NEXANS, FRANCUSKA
Nexans
Najveći svjetski proizvođač kabela Nexans u svom asortimanu nudi najkvalitetnije gumene kabele Titanex.
Tim Kabel je službeni distributer za gumene kabele Titanex tvrtke Nexans za područje Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.


Prysmian, ITALIJA
Prysmian
Tim Kabel je ovlašteni distributer Prysmiana - vodećeg globalnog subjekta u industriji kabela s podružnicama u 50 zemalja svijeta koji ujedno ima i 98 proizvodnih pogona. Tim Kabel nudi kupcima u Hrvatskoj i cijeloj regiji visoko kvalitetna rješenja ovog proizvođača. Proizvodni asortiman Prysmiana pokriva cijeli niz kabela koji se koriste u raznim djelatnostima i industrijama.


LAPPKABEL, NJEMAČKA

LappKabel Lapp Kabel je jedan od vodećih svjetskih proizvođača kabela i vodiča svih vrsta te opreme za kabele. Iz svojih 17 tvornica širom svijeta, u standardnoj ponudi drži preko 40.000 različitih kabelskih rješenja.


EBION KABLO, TURSKA

EBION KABLO Ebion Kablo jedan je od vodećih turskih proizvođača kabela koji se specijalizirao za proizvodnju niskonaponskih bakrenih kabela. Tim Kabel i Ebion Kablo ostvarili su uspješnu poslovnu suradnju pa naša tvrtka od 2012. godine njihove kabele dostavlja kupcima u Hrvatskoj i cijelom svijetu.


NKT, DANSKA

nkt NKT Cables je najistaknutiji dobavljač energetskih kabela za elektro-energetski sektor, prvenstveno na tržištu Europe i Kine. Fokus je stavljen na pružanje cjelovitih rješenja za širenje prijenosne i distribucijske mreže (električne infrastrukture) te instalacijske kabele za zgrade (građevinski sektor), žice za automobile (automobilska industrija), žice za lančanice brzih željeznica (željeznički sektor).
Tim Kabel je postao distributer NKT proizvoda 2008. godine.


ETABIR BIRTAS, TURSKA
Birtas
Etabir Birtas Kablo vodeći je turski proizvođač signalnih, telekomunikacijskih kabela, te kabela za elektroniku.
Tim Kabel ekskluzivni je distributer za Etabir Birtas za područje Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Makedonije i Crne Gore.


Top Cable, ŠPANJOLSKA
Top Cable
Top kabel je vodeći španjolski proizvođač kabela, tvrtka je osnovana 1985. Tvrtka proizvodi cijeli raspon kontrolnih, energetskih, vatrootpornih i kabela srednjeg napona, te sa istima opskrbljuje građevinske projekte, željeznicu, rudarstvo, brodogradnju, zrakoplovnu, vojnu i industriju obnovljivih izvora energije.
Tim Kabel je započeo suradnju s Top kabelom u 2007. i postao ovlašteni distributer njihovog proizvoda programa u regiji.Proizvodi
Proizvodi